Rostskydd

Bilparken i Sverige är utsatt för rost. Klimatförhållandena bidrar starkt till att reducera bilparken. Användningen av sand och salt på vägarna vintertid ökar för varje år. De flesta bilar är utvecklade och producerade för att användas under andra klimatförhållanden än vårt, där biltillverkarna har sina stora marknader. Därför är det viktigt med extra behandling mot rost i Sverige, även på nyare bilar.

Auktoriserat rostskyddscenter

Swerust är Sveriges största rostskyddskedja med svensktillverkade produkter hela vägen. Låt oss göra en rostskyddsbehandling när bilen är ny så förlänger du bilens livslängd med 10 år. Dessutom undviker du dyra framtida reparationer på t.ex. bromsrör, skärmkanter, trösklar etc.

Swerust står för:

  • Kontrollsystem – för att hålla din bils rostskydd på topp.
  • Certifiering av verkstäderna – med högt ställda krav på kvalité, utrustning, lokal och teknik.
  • Kvalitetsgaranti – på alla utförda behandlingar.
  • Sprutscheman – obligatoriskt för alla Swerusts verkstäder.

Behandlingar

Underrede: Hela bilens underrede och hjulhus förseglas med en slitstark rostskyddsmassa. Alla balkar behandlas invändigt med tunt högpenetrerande rostskyddsmedel. Alla innerskärmar och plastskydd på bilens underrede demonteras i denna behandling.
Hålrum: Bilens hålrum som dörrar, skärmar, bagagelucka, huv mm behandlas invändigt med ett tunt högpenetrerande rostskyddsmedel.
Komplett: Den mest omfattande behandlingen som behandlar hela din bil. Tectyl underrede och Tectyl hålrum ingår i den här behandlingen.
Grundbehandling: Bilens underrede och balksystem behandlas på de mest utsatta partierna. Innerskärmar och vissa plastskydd under bilen demonteras ej i denna behandling.

Kom förbi oss och prata rostskydd, så kan vi tillsammans se vilken behandling som passar din bil bäst. Vi är medlem i swerustkedjan, auktoriserat bilrostskydd.