Rostskydd

Bilparken i Sverige är utsatt för rost. Klimatförhållandena bidrar starkt till att reducera bilparken. Användningen av sand och salt på vägarna vintertid ökar för varje år. De flesta bilar är utvecklade och producerade för att användas under andra klimatförhållanden än vårt, där biltillverkarna har sina stora marknader. Därför är det viktigt med extra behandling mot rost i Sverige, även på nyare bilar. Ny teknologi i Sverige

Nya Tectyl

  • ger enastående skydd mot rost, vägsalt, stensprut och annat slitage
  • skyddar bilen optimalt och förlänger dess livslängd
  • ökar bevisligen bilens värde och ger bättre bilekonomi
  • torkar snabbt, dropp- och luktfritt på kort tid
  • ger ljuddämpande effekt

Behandlingar

Tectyl underrede: Hela bilens underrede och hjulhus förseglas med en slitstark rostskyddsmassa. Alla balkar behandlas invändigt med tunt högpenetrerande rostskyddsmedel. Alla innerskärmar och plastskydd på bilens underrede demonteras i denna behandling.
Tectyl hålrum: Bilens hålrum som dörrar, skärmar, bagagelucka, huv mm behandlas invändigt med ett tunt högpenetrerande rostskyddsmedel.
Tectyl komplett: Den mest omfattande behandlingen som behandlar hela din bil. Tectyl underrede och Tectyl hålrum ingår i den här behandlingen.
Tectyl grundbehandling: Bilens underrede och balksystem behandlas på de mest utsatta partierna. Innerskärmar och vissa plastskydd under bilen demonteras ej i denna behandling.

Kom förbi oss och prata rostskydd, så kan vi tillsammans se vilken behandling som passar din bil bäst. Vi är medlem i Fackkedjan Tectyl, auktoriserat bilrostskydd.